Hakkari’de 3 İHA düşürüldü

Hakkari’de 3 İHA düşürüldü

Hakkari’nin Derecik ilçesinde gece saatlerinde tespit edilen 3 İHA’nın (İnsansız Hava Aracı) güvenlik güçleri tarafından imha edildiği iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre, Hakkari’nin Kuzey Irak sınırında bulunan Derecik ilçesinde gece saatlerinde gelen drone (İHA)sesleri güvenlik güçlerini harekete geçirdi. İlçenin Samanlı ve Gürmeşe Mahallesi’nde tespit edilen 3 drone iddia göre güvenlik güçleri tarafından düşürüldü. İlçede gece saatlerinde yaşanan hareketlilik paniğe neden olurken düşen bir dronun ağaçlık alanda ufak çapta yangına neden olduğu ve köylüler tarafından söndürüldüğü öğrenildi.

Olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak:Yüksekovahalkınsesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.