Hakkari'de 21 timsah derisi ele geçirildi

Hakkari'de 21 timsah derisi ele geçirildi

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü (DKMP) ve Hakkari İl Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları sonucunda 21 adet timsah derisine el konuldu

DKMP Genel Müdürlüğü Twitter'daki hesabından yapılan açıklama yaptı.

Açıklamada, "Genel Müdürlüğümüz ve Hakkari Emniyet Müdürlüğü çalışmaları sonucu 21 timsah derisi ele geçirilmiştir. Hakkari DKMP Şube Müdürlüğümüzce gerekli idari işlemler başlatılmıştır" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum