Hakkari'de 15 köy, 34 mezra yolu kapalı

Hakkari'de 15 köy, 34 mezra yolu kapalı

Hakkari’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 15 köy ile 34 mezranın yolu ulaşıma kapalı. Kapalı yolları açma çalışmaları ise devam ediyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de belirli aralıklarla etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle Hakkari merkez ve Çukurca ilçesinde 49 yerleşim yolunun ulaşıma kapandığı belirtildi.

Hakkari Valiliği İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Yol ve Ulaşım Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Hakkari merkeze bağlı 11 köy 27 mezra, Çukurca ilçesinde 4 köy 7 mezra yolu olmak üzere 49 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapalı.

Yetkililer kapalı köy ve mezra yollarının yeniden açılması için il özel idaresi karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünü ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.