Hakkari'de 2 market çalışanı gözaltına alındı

Hakkari'de 2 market çalışanı gözaltına alındı

Hakkari'de çikolata çaldığı ileri sürülen 13 yaşındaki çocuğu market deposuna kapattıkları ileri sürülen 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Hakkari'de, savcılık, sosyal medya hesaplarında zincir markette bir çocuğun çikolatayı cebine koyması nedeniyle depoya kapatıldığı paylaşımları üzerine başlatılan soruşturmada 2 şüpheli gözaltına alındı.

Konuyla ilgili Hakkari valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Hakkari’de üç harfli markette tepki çeken olay: Çocuğu çikolata için market deposuna kapattılar” şeklinde yer alan haberler ile ilgili Emniyet birimleri tarafından yapılan çalışma sonucu şüpheliler belirlenerek, Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen resen soruşturma kapsamında market yetkilileri ve eylemde sorumluluğu bulunan kişiler hakkında “Çocuğu Hürriyetinden Yoksun Bırakma” suçundan resen soruşturma başlatılmış olup konu ile ilgili iki şüpheli şahıs Cumhuriyet Savcısından alınan talimat ile gözaltına alınmıştır.'' denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum