Hakkari'de 2 kişi intihar etti

Hakkari'de 2 kişi intihar etti

Hakkari'nin Şemdinli ve Derecik ilçesinde 2 kişi bir gün arayla intihar ederek yaşamlarına son verdi.

İlk intihar, Hakkari'nin Derecik İlçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 65 yaşındaki N. A isimli kadın dün sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle kendini iple ahıl'ın tavanına asarak intihar ettiği iddia edildi. Olayı öğrenen yakınları jandarma ve 112  ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler kadının cansız bedeniyle karşılaştı. N.A isimli kadının Hakkari Devlet Hastanesinde yapılan otopsinin ardından cenazesi ailesine teslim edildi.

Diğer intihar vakası ise Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre 61 Yaşındaki R.K 6 katlı bir binanın üst katından atladı. Olay yerinde hayatını kaybeden R.K otopsi için Hakkari Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından R.K'nin cansız bedeni ailesine teslim edildi.

Bir gün arayla yaşanan iki intihar vakası ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.