Hakkâri’de 15 Temmuz ve Çanakkale Şehitleri Dualarla Anıldı

Hakkâri’de 15 Temmuz ve Çanakkale Şehitleri Dualarla Anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Hakkâri Valiliği tarafından Ulu Camii’nde 15 Temmuz şehitleri anısına Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Düzenlenen programa Hakkâri Valisi Ali Çelik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, İl Müftüsü Hüseyin Okuş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, güvenlik güçleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda, Hakkâri İl Müftülüğü’ne bağlı imamlar tarafından Mevlid-i Şerif ve Hatim Duası okundu. Ardından İl Müftüsü Hüseyin Okuş, 15 Temmuz ve Çanakkale şehitleri başta olmak üzere tüm şehitlerin ruhları için dualar etti.

Programın ardından cami çıkışında emniyet görevlileri tarafından vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

gv5md00weaayigu.jpeg

04.jpg

03.jpg

02.jpg

01.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.