Hakkari'de 15 Temmuz Şehitleri Dualarla Anıldı

Hakkari'de 15 Temmuz Şehitleri Dualarla Anıldı

Hakkari'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitler için Ulu Cami'de mevlid-i şerif programı düzenlendi. Programa Hakkari Valisi İbrahim Taşyapan ile il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen program, Hakkari Merkez Ulu Cami'de gerçekleştirildi. Mevlid programına Vali İbrahim Taşyapan'ın yanı sıra Hakkari Dağ Komando Tugay Komutan Vekili Kurmay Yarbay İrfan Şahan, Vali Yardımcıları Cüneyt Zor ve Murat Güneş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cafer Öz, İl Emniyet Müdürü Attila Ayata, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Programda Kur'an-ı Kerim tilaveti okunurken, mevlid-i şerifin ardından başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere vatan uğruna hayatını kaybeden tüm şehitler için dualar edildi.

Mevlid programının ardından cami çıkışında vatandaşlara lokum ikramında bulunuldu. Düzenlenen program, 15 Temmuz şehitlerinin rahmet ve minnetle anılmasıyla sona erdi.

748845191-122228869172052847-6709012044498802968-n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.