Hakkari'de 14 kişi için kura çekildi... İşte o isimler!

Hakkari'de 14 kişi için kura çekildi... İşte o isimler!

Hakkari'de İl Göç İdaresi, İl Müftülüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde istihdam edilecek 14 kişi kura çekimiyle belirlendi.

Türkiye İş Kurumu Hakkari İl Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında kura çekildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Kapalı spor salonunda çekilen kura  programına Hakkari Noter Vekili Serdar Kundakçı, İl Göç İdaresi Müdürü Aykut Alper, İŞKUR, SYDV ve İl Müftülüğü yetkileri katıldı.

İlk kura 68 kişinin başvuru yaptığı Hakkari Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda 9 ay istihdam edilecek. 3’ü asil 6’sı yedek toplam 9 kişi belirlendi.

Hakkari İl Müftülüğünde 6 ay süre ile istihdam edilecek 6 kişiyi belirlemek için 806 isim arasında kura çekildi.

Son kura çekimi ise 5 kişinin istihdam edileceği İl Göç İdaresi için çekildi. 190 kişinin başvurduğu iş için 5’i asil 10’u yedek 15 kişinin ismi belirlendi.

İşte o isimler...

 

06.jpg

02.jpg

03-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
14 Yorum