Hakkari'de 1 Mayıs hazırlıkları

Hakkari'de 1 Mayıs hazırlıkları

Hakkari'de sokağa çıkan emek ve demokrasi güçleri halka bildiri dağıtarak 1 Mayıs’a davet etti. Etkinliğe HDP Milletvekili Sait Dede, Yeşil Sol Partinin Milletvekili Adayları Vezir Parlak, Öznur Bartın ve Onur Düşünmez de katılacak.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İşçi sınıfının birlik mücadele ve dayanışma günü '1 Mayıs' yarın Dağgöl Mahallesi Hastane Arkası Colemerg Kır Düğün Bahçesinde kutlanacak. 

Program kapsamında Emek ve Demokrasi Güçleri bileşenleri KESK-DİSK-İHD-TMMOB-HESOB VE ÖHD “AYDINLIK YARINLAR İÇİN HAYDİ 1 MAYIS’A” şiarıyla sokağa çıkarak esnaf ve vatandaşlara bildiri dağıtarak '1 Mayıs’a davet etti.

Programa HDP Hakkari milletvekili Sait Dede, Yeşil Sol Partinin milletvekili adayları Vezir Parlak, Öznur Bartın ve Onur Düşünmez'in etkinliğe katılacağı öğrenildi. 

Sanatçı Kasım Taşdoğan ve Colemêrg Collective’nin sahne alacağı etkinliğin sabah saat 11;00'de başlayacağı ve 17;00'de biteceği belirtildi. 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.