Hakkari zap spor Durankaya belediye spor'u 5-1 mağlup etti

Hakkari zap spor Durankaya belediye spor'u 5-1 mağlup etti

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig'ine (BAL) yükselmek için mücadele eden Hakkari Zapspor rakibini Durankaya Belediyespor'u 5-1 mağlup etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

2022-2023 sezonunda 12 takımın katılımıyla  6'şar takımlı 2 grupla lig playoff sistemiyle başladı. Gruplarında ilk iki sırayı alan Hakkkari Zapspor, Durankaya bld spor, Hakkari spor ve Colemerg spor takımları, playoff müsabakaları oynamaya hak kazanmıştı.

Merzan futbol sahasında Geçen hafta oynanan maçta Hakkari Zapspor rakibi olan Hakkari spor'u 5-1 yenmişti. Bugün de oynanan maçta Hakkari Zapspor, Durankaya belediye spor'u da 5-1 mağlup etti.

Şemdinli ilçesi kanaat önderi Mehmet Fırat, İskender Fırat ile takım yöneticilerinin de izlediği maça taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

3-001.jpg

5.jpg

7.jpg

9.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum