Hakkari YKS Şampiyonları Açı'dan!

Hakkari YKS Şampiyonları Açı'dan!

Eğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan, seçkin bir kurum olan Hakkari Açı Eğitim Kurumları Hakkari eğitim ve öğretim tarihinde bir ilke imza attı.

 Hakkari eğitim tarihinde ilk defa bir kurum 10 öğrenciyi TIP fakültesine 5 öğrenciyi de DİŞ ve ECZACILIK fakültelerine yerleştirmiş bulunmaktadır. Hakkari’nin bu tarihi başarıyı sahiplenmesi başarıların devamı için elzemdir. 

2022 YKS yerleştirme sonuçlarına göre HAKKARİ AÇI EĞİTİM KURUMLARINDA 10 öğrenci TIP fakültesine 5 öğrenci DİŞ VE ECZACILIK FAÜKÜLTESİNE 11 Öğrenci MÜHENDİSLİK fakültesine  26 öğrenci EĞİTİM fakültesine 1 öğrenci HUKUK fakültesine yerleşmiştir. Geçen sene de ONLARCA öğrenciyi  TIP, MÜHENDİSLİK, EĞİTİM VE HUKUK FAKÜLTELERİNE   Yerleştiren HAKKARİ AÇI EĞİTİM KURUMLARI bu sene ise tarihi bir rekora imza attı. 

YKS başarısının yanı sıra LGS'de de  il birincisi çıkaran kurum, sınava giren 60 öğrencinin 27'sini Fen Liselerine, 21'ini Anadolu Liselerine ve 8 öğrenciyi de merkezi yerleştirme ile çeşitli liselere yerleştirmeyi başardılar.  

Başarıyı hem YKS hem de LGS de bir gelenek haline getiren Hakkari Açı  Eğitim kurumları bu senede hem YKS Hakkari il birincisi hem de LGS Hakkari il birincisi çıkarmayı başardı.  

Şeffaflık, gerçekliğin ve disiplinin temel prensip olduğu HAKKARİ AÇI EĞİTİM kurumlarında kaliteli eğitimin meyvesinden sadece öğrenciler değil bütün Hakkari halkı yararlanacaktır. Bu tarihi rekor Hakkari’nin geleceğini çağdaş bir zemine taşıyacak; kültürle, medeniyetle , eğitim kalitesiyle Hakkari aydınlanacaktır. 

HAKKARİ AÇI EĞİTİM KURUMLARI Sadece bir kurs merkezi değil aynı zamanda kişisel gelişimin, değerler eğitiminin, entellektüel bir ortamın teneffüs edildiği medeni bir nesilin filizleneceği bir kurum olarakta faliyet göstermektedir.  Bu tarihi başarının temelleri de bu disiplin ve eğitim anlayışı ile gerçekleşmektedir. 

AÇI EĞİTİM KURUMLARI ailesi olarak Bu tarihi rekor başarıyı Hakkari halkına armağan ediyoruz. Hakkari halkının bu
Aileyi kucaklamasını diliyor, tarihi başarılara, aydınlık bir geleceğe birlikte koşacağımızın sözünü veriyoruz.

be1ac1ce-bed7-424c-8f32-a703543e6f97.jpg

f28494b3-5027-4d11-b9f4-f58fd5183ee6.jpgimg-5277.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum