Hakkari VEDAŞ'tan elektrik kesintisi duyurusu

Hakkari VEDAŞ'tan elektrik kesintisi duyurusu

Yarın Yüksekova, Derecik ve Çukurca ilçelerinde planlanan elektrik kesintisi, belirli saat aralıklarında gerçekleşecek.

23 Mayıs 2024 tarihinde, Yüksekova'ya bağlı Ağaçlı ve Pınarçoban Köyleri 14.00-15.00 saatleri arasında elektriksiz kalacak. Ayrıca, Çığlı Köyü, Çığlı Karakolu, Hacı Hançer, Serbest, Karlısırt ve Tepeşin Üs Bölgelerinde ise 17.00-19.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Yeşilçeşme ve Cumhuriyet Mahalleleri ile Derecik ilçesine bağlı Aralık, Toklu, Su Çıktı, Serhat Kale ve Mordağ Köyleri, planlı elektrik kesintisi yaşayacak. Kesinti programı şu şekilde:

Yeşilçeşme ve Cumhuriyet Mahalleleri: 09.00-18.00 saatleri arasında.

Aralık, Toklu, Su Çıktı, Serhat Kale ve Mordağ Köyleri: 09.00-17.00 saatleri arasında.

Derecik'e bağlı Orta Mahalle, Üçyan ve Vapur Tepe Köyleri ise 08.00-09.00 saatleri arasında enerjisiz kalacak.

Planlı bakım çalışmalarının nedeniyle, belirtilen saatler arasında elektrik kesintisi yaşanabileceğinden vatandaşların gerekli önlemleri alması duyuruldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.