Hakkari-Van karayolunda TIR, Zap Suyu’na Uçtu

Hakkari-Van karayolunda TIR, Zap Suyu’na Uçtu

Hakkari - Van karayolunda TIR'ın Zap Suyu’na uçması sonucu 1 kişi yaralandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kaza, Hakkari-Van  karayolunun Erziki mevkinde meydana geldi. İran'dan Hakkari istikametine seyir halinde olan 33 B 2079 plakalı tırın şoförü yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan TIR Zap suyuna uçtu. Kaza'da tır sürücü hafif yaralandı.

Zap suyuna uçan TIR ise uzun uğraşlar sonucu vinç yardımıyla çıkarıldı.

Öte yandan aynı firmaya ait bir başka TIR ise Hakkari- Çukurca karayolunun 15 kilometresinde şöförün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu makas attı. Kazada yaralanan olmazken araç trafiğine yarım saat kapalı kalan yol tekrar açıldı.

Kazalarla ilgili tahkikat sürüyor.

02-175.jpg4-20201003111541.jpg10-148.jpg1-20201003111541.jpg

2-20201003111609.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.