Hakkari Valisi Çelik asfalt tesisinde inceleme yaptı

Hakkari Valisi Çelik asfalt tesisinde inceleme yaptı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Depin'de bulunan sıcak asfalt üretim tesisinde incelemelerde bulundu.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, kent merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan Depin'deki İl Özel İdaresi bünyesinde kurulan sıcak asfalt üretim tesisinde incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada Çelik, köy yollarının standardının yükseltilmesi için Depin bölgesinde kurulan tesisi ziyaret etti.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Vali Çelik, köy yollarının ulaşım standartını yükseltmek amacıyla hizmet veren ve bitüm tank kapasitesi toplam 300 ton olan İl Özel İdaresi Sıcak Asfalt Plenti Tesisinde yürütülen faaliyetler ve 2024 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında Vali Yardımcısı Buğra Karadağ ve yetkililerden bilgiler alarak, tesis çalışanlarına çalışmalarında kolaylıklar diledi."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum