Hakkari Valisi Ali Çelik Iran sınırında

Hakkari Valisi Ali Çelik Iran sınırında

Hakkari Valisi Ali Çelik İran sınırındaki Esendere'de yapımı süren modüler duvar çalışmalarını inceledi.

Hakkari Valisi Ali Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte çeşitli incelemeler yapmak üzere Esendere Beldesindeki sınır karakollarını ziyaret etti.

Vali Çelik, kaçakçılık ve mülteci geçişlerinin önlenmesi konularında olumlu katkılar sağlayacak olan Esendere sınır bölgesindeki modüler duvar hattı çalışmalarını ve fiziki engel sistemini yerinde inceledi ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Vali Çelik ziyaretinde Şehit Er İbrahim Korucu Hudut Karakolu, Şehit Uzman Çavuş Ömer Doğan 3.Hudut Bölük Merkezi ve Yıldız Hudut Karakolunu da ziyaret ederek görevli personeller ile sohbet etti. Ziyaret ettiği sınır karakollarında yetkililerden hudut güvenliğiyle ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Çelik, şeref defterlerini imzalayarak askerlerimize görevlerinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.