Hakkari Valiliğinden 'dolandırıcılık' uyarısı!

Hakkari Valiliğinden 'dolandırıcılık' uyarısı!

Hakkari Valiliği, kamu yöneticilerinin adını ve unvanını kullanarak çeşitli yollarla yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, son günlerde valilik ve emniyet birimlerine gelen şikayetlerden, Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ın adı kullanılarak, telefon ve internet gibi iletişim araçları veya şahıslar aracılığı ile vatandaşlardan para istendiği duyumları alındığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Son günlerde Valiliğimize ve emniyet birimlerimize gelen şikâyetlerde Valiliğimiz ve Valimiz Sayın İdris Akbıyık’ın adı kullanılarak, vatandaşlarımızdan çeşitli gerekçelerle para talep edildiği duyumları alınmaktadır. Vatandaşlarımızın dolandırıcılara itibar etmemesini rica ediyoruz"

Resim

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.