Hakkari Tso Başkanı Taş güven tazeledi

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Servet Taş, güven tazeleyerek yeniden başkan oldu. 3. döneminde yeniden seçilen Taş seçim sonucunda kazananın Hakkari olduğunu söyledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari TSO Başkanlık Makamının bulunduğu katta yapılan ve iki adayın yarıştığı seçimde, 8 meslek grubundan 554 üye oy kullandı.

Oy kullanma işlemi sona eren seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre beyaz listede yarışan mevcut başkan Servet Taş, 8 komiteden 7'sini alarak yeniden başkan seçildi. Mavi Listede yarışan İş İnsanı Mahir Çallı ise 1 gurubu kazandı.

554 delegenin oy kullandığı seçimlerde Beyaz liste 338 oy alırken, Mavi liste 216 oy alırken 5 oy da geçersiz sayıldı. 

HATSO seçim sonuçlarına göre; Beyaz Listeden Servet Taş, Mahir Ertunç, Erkan Erol, Hacı Özdemir, Ömer Baran Ümit, Ahmet Yaşar, Ahmet Özdilek, Necmettin Aydemir, Hekim Çiftçi, Selahi Taş, Fazıl Özkan, Remzi Korkmaz, Özkan Özkan, Necip Gültekin, Nevzat Kazak ve Cuma Ceyhan meclise girdi. 

Mavi listede ise İş İnsanı Özkan Ölmez, Nezir Vural ve Serdar Özek meclis üyeliğine seçildi.

Seçim sonuçlarının kesinleşmesi ile Mavi Liste Başkan adayı Mahir Çallı ve ekibi Başkan Taş'ı tebrik etti. 

Hakkari TSO Başkanı Servet Taş, seçimin ardından yaptığı açıklamada, galibiyetin sahibinin esnaf ve işadamları olduğunu söyledi.

8 yıldır Hakkari Ticaret odası Başkanlık görevini yürüttüğünü anımsatan Taş 3. dönemde de kendisini bu göreve layık gören bütün delegelere teşekkür etti.

"Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. Bu bir seçim bir yarış bugün, 8 gurubun 7'sini biz aldık. bir gurubu da değerli dostlarımız aldı. Gönül isterdi ki diğer gurubu da biz alalım. Ama seçim burada bitmiştir. Bu sadece benim başarım değil bütün Hakkari'nin başarısıdır. Esnafın başarısı, dostlarımızın başarısı. Ben huzurunuzda bütün dostlarımıza oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Taş açıklamasının devamında, "Bundan sonra hedefimiz vizyonumuz bütün amacımız Hakkari'nin kalkınması, gelişmesi, büyümesi olacaktır." ifadelerini kullandı. 

Destekçilerinin tebriklerini kabul eden Başkan Taş ve ekibi HATSO girişinde tezahüratlar ile karşılandı. 

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odasının yeni meclis üyeleri mazbatasını aldıktan sonra odanın yeni yönetiminin belirlemesi bekleniyor. 

3-001.jpg

1.jpg

whatsapp-image-2022-11-09-at-21-16-27.jpeg

2-001.jpg

4-001.jpg

6-001.jpg

whatsapp-image-2022-11-09-at-21-07-45.jpeg

10.jpg

7-001.jpg

8.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum