Hakkari Ticaret ve Sanayi Odasından yardım kampanyası

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odasından yardım kampanyası

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremzedeler için yardım kampanyası başlattı!

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen depremin ardından afetzedelere destek için çeşitli kesimlerce başlatılan yardım kampanyaları devam ederken, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı da yardım kampanyası başlattı. 

Kampanya ile ilgili Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin 10 şehirde büyük felaketlere yol açtığı belirtildi.

Yaşanan bu felaketin üstesinden gelmenin dayanışma ile mümkün olacağı vurgulanan açıklamada, "Büyük afet yaşayan tüm bölge insanının yanında yer almak ve sorumluluğumuz gereği deprem bölgesine
gönderilmek üzere Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ayni ve maddi destek kampanyası başlatılmıştır. Hakkari TSO üyelerinin yanı sıra bu dayanışma ve kampanyaya destek olmak isteyenler; maddi desteklerini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ülke genelinde açmış olduğu bağış hesabına, ayni destekleri ise Hakkari Ticaret ve Sanayi Odamıza ulaştırabilirler. Ayni yardımlar olarak; Battaniye, Mont, Bot/Ayakkabı, Bere/Atkı, Çocuk Montu, Elektrikli ısıtıcı/ Tüplü Katalitik Soba, Gıda Kolisi öncelikli talep edilmektedir. Odamız her türlü desteği deprem bölgelerine ilgili kurumlar aracılığı ile ulaştırma çabası içerisindedir." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.