Hakkari takımı deplasmanda galip geldi

Hakkari takımı deplasmanda galip geldi

Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı deplasman karşılaştığı Çarşamba Engelliler Spor Kulübü'nü 82- 77'lik skorla mağlup etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde mücadele eden Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı deplasmanda Çarşamba Engelliler Spor Kulübü ile karşılaştı. 

Bu hafta deplasmanda Çarşamba Engelliler basketbol takımını 82-77 mağlup etti.

den Hakkari takımı  

Takım Koçu Cengiz Çatal bu hafta elde ettikleri galibiyetin önemli olduğunu 5 Haziran günü Hakkari’de oynanacak olan Hakkari – Amed maçının takım için önem arz ettiğini bu sebeple tüm sporseverleri tribünde takıma destek için davet ettiklerini belirtti

.

Takımın koçu Cengiz Çatal, Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye takımının özellikle 2.yarida toparlandığını söyledi.

Büyük bir inat ve azimle 2. Ligde kalma mücadelesi verdiklerini dile getiren Çatal, takıma destek verilmesi çağrısı yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum