Hakkari Sportif Faaliyetler Kulübü'nden Spor şöleni!

Hakkari Sportif Faaliyetler Kulübü'nden Spor şöleni!

Hakkari Sportif Faaliyetler Kulübü Spor şöleni düzenledi.

Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü, Bir çok branştan faaliyet gösteren 450 Sporcu ailesi, Antrenörler ve Kulüp Yönetimi ile birlikte görsel bir şölen programı düzenlendi.

Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Spor Kulübü Başkanı Turan Şimşek,” Bu program  kapsamında gençlerimiz ve Ailelerini Buluşturarak Sporcu Antrenör Aile bağını güçlendirmeyi amaçladık, destek sunan başta Hakkari Valimiz Sayın Ali Çelik Beyefendiye Kulübümüz ve Yönetimimiz adına Teşekkür ederiz. Bu bağlamda şölenimize katılım sağlayan Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın Emin Yıldırım Beyefendiye Kıymetli Şube Müdürlerine bizleri yalnız bırakmayan sporcularımızın kıymetli ailelerine  şükranlarımızı Sunarız. Sporcularımıza Spor hayatında başarılar dileriz” dedi.

 

1-918.jpg2-969.jpg3-751.jpg4-399.jpg5-243.jpg6-172.jpg8-066.jpg9-044.jpg10-040.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.