Bir haftalık geliri deprem bölgesine gidecek

Bir haftalık geliri deprem bölgesine gidecek

Hakkari'de faaliyet gösteren Hakkari Sofrası isimli işletme bir haftalık satıştan elde edeceği geliri deprem bölgesine bağışlama kararı aldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 5'inci güne girilirken, afetin vurduğu illerden gelen mucize kurtuluş haberleri, yakınları enkaz altında olan depremzedelere de umut olmaya devam ederken, binlerce kişinin vefat ettiği on binlerce kişinin de yaralandığı bölge halkı ile dayanışma devam ediyor.

Hakkari ve ilçelerinde farklı kesimlerce başlatılan yardım seferberliği ise hız kesmiyor.

Yıllardır üç çeşit yemekleri ile Hakkari halkına hizmet veren kentin gözde işletmelerinden Hakkari Sofrası da örnek bir kampanya başlattı. 

İşletmenin girişine asılan pankartta, "Hakkari Sofrası'nda bu hafta içinde yaptığımız tüm satışlarımızdan elde edilen tüm kazançlarımızı, depremzede kardeşlerimize göndereceğiz" ifadelerine yer verildi.

1.jpg

2.jpg

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum