Hakkari Seyahat'tan ikinci indirim!

Hakkari Seyahat'tan ikinci indirim!

Hakkari'de yolcuların otogardan alınmaya başlaması ile seyahat firmalarının başlattığı indirim kampanyası devam ediyor. Geçen hafta 130 TL'den 100 TL'ye indirilen Hakkari Van Yolcu bileti bu defa 80 TL oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Akar yakıtta peş peşe gelen zamlar ile birlikte otobüs bilet fiyatları da uçuşa geçmişti.

Hakkari - Van güzergahında yolcu taşımacılığı yapan Hakkari Seyahat firması daha önce aldığı karar ile Hakkari - Van arasında 130 TL olan yolcu ücreti 100 TL'ye düşürmüştü.

Firmadan yapılan yazılı açıklamaya göre 22 Şubat tarihinden itibaren İl Komisyon kararı ile kente gelen yolcuların otogarda indirilmesi kararlaştırıldığı ifade edildi. 

Açıklamada vatandaşların mağdur edilmemesi için Hakkari - Van - Van Hakkari arasında bilet fiyatlarının yarın itibari le 80 TL olarak güncellendiği belirtildi.

Ayrıca Hakkari Seyahat firması ile yolculuk yapmak isteyen yolcuların şehir için servisi ile çarşıdan otogara ücretsiz olarak getirilip görüleceği kaydedildi. 

1.jpg 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
9 Yorum