Hakkari şehir girişinde yaban keçileri görüntülendi
Hakkari şehir merkezine kadar gelen dağ keçileri sürü halindeki görüntülendi.
HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Yaban hayatının zengin olduğu Hakkari'de yaşamını sürdüren koruma altındaki dağ keçileri, zaman zaman yüksek noktalardan şehir merkezine yakın noktalara kadar iniyor. Bu durumu fırsata dönüştüren vatandaşlar ve doğaseverler de ilgiyle izledikleri dağ keçilerini cep telefonları kamerası ile görüntülüyor.
Kent merkezi girişi yakınlarına gelen dağ keçileri, yeni yeşeren alanlarda otladıktan sonra yeniden zirvelere doğru giderek gözden kayboldu.



UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum
