Hakkari Sağlık Sen hemşireler gününü kutladı

Hakkari Sağlık Sen hemşireler gününü kutladı

Sağlık Sen Hakkari Şube Başkanı Feysel Çiftçi ve beraberindeki heyet 12 Mayıs Hemşireler günü nedeniyle hastanede çalışan hemşirelere karanfil dağıttı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

12 Mayıs Hemşireler günü ile ilgili açıklama yapan Sağlık Sen Hakkari Şube Başkanı Feysel Çiftçi; görevlerini özveri ile yapan ebe ve hemşirelerin çalışmaarını taktir ettiklerini söyledi.

Çiftçi şunları söyledi: "2017 toplu sözleşmede çalışanlarımızın çalışma koşulları da dahil olmak üzere bu fedakar sağlık ordusunun hak ettikleri ücretleri alma konusunda Sağlık Sen olarak her türlü gayreti göstereceklerini başta yıpranma payı olmak üzere döner sermayedeki adaletsizliğin ortadan kaldırılması ve diğer tüm alanlarda çalışanlarımızın hak ettikleri ve bizim de takipçisi olduğumuz konuların yasalaşması için Sağlık Sen her türlü gayret ve mücadeleyi sürdürmeye devam edeceklerini Sağlık Sen sağlık çalışanlarımın hak ve menfaatlarının takipçisi olmaya devam edecektir" dedi

Çiftçi; tüm hemsirelerin hemşireler gününü kutladı.

a1b2a126-f58f-4999-8e0e-ecb59bfbf080.jpge6f7afdd-8c23-4c61-ad31-5748ce7e9dff.jpg05ede2b8-fead-4b94-aad1-cf9e55894bcf.jpg

1-044.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.