Hakkari MÜSİAD’tan örnek davranış

Hakkari MÜSİAD’tan örnek davranış

Hakkari Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Saat 04.17'de merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.4 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından üyeleri ile yardım kampanyası başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Başlatılan yardım kampanyası ile birlikte MÜSİAD Hakkari üyeleri depremin etkili olduğu Kahramanmaraş ,Malatya, Gaziantep, Adıyaman, Hatay, Şanlıurfa, Kilis, Osmaniye, Adana, Diyarbakır illerinde kullanılmak üzere 150 Bin TL bağışta bulundu.

Yapılan bağış ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Hakkari Müstakil Sanayici ve İşadamları Dernek Başkanı Adnan Öveç, MÜSİAD olarak depremden zarar gören vatandaşların acılarını paylaştıklarını ifade etti.

MÜSAİD Hakkari İl Başkanlığı üyeleri ile deprem bölgesinden yaşanan 150 Bin TL para yardımdan bulunduklarını belirten Öveç, şunları kaydetti.

'' MÜSİAD olarak yaşana acının bir nebze dindirilmesi anlamında bölgede ve Hakkari’de faaliyet yürüten sivil toplum örgütlerinden ve halkımızın yardım seferberliğine katılmasını bekliyoruz. Gün beraber yaralar sarma günü bu soğuk şartlarda yürekleri ısıtmak için her şekil her sorumluluk almaya hazırız. MÜSİAD üyeleri bu anlamda zarar gören ve mağdur ailelerin yanında olmaktan şeref duyar tüm halkımızı yardım seferberliğine davet ediyoruz.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.