Hakkari Karayolundaki kazada hayatını kaybeden Durna Toprağa Verildi
Hakkari-Van karayolunda Zernek Barajı’na düşen araçta hayatını kaybeden Cihat Durna, yapılan otopsi işlemlerinin ardından Yüksekova’da toprağa verildi.
Van’daki otopsi sürecinin tamamlanmasının ardından Durna’nın cenazesi memleketi Yüksekova’ya getirildi. Akşam saatlerinde Akalın (Xalane) Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze törenine DEM Parti Hakkari Milletvekili Vezir Parlak, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende duygusal anlar yaşanırken, Durna gözyaşları içinde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
,

UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum
