Hakkari Kadın Voleybol takımından Çukurca ziyareti

Hakkari Kadın Voleybol takımından Çukurca ziyareti

Hakkari 2. Lig Kadın Voleybol Takımı sporcuları ve yönetimi Çukurca Kaymakamı Kumcu İl Belediye Başkanı Demir'i ziyaret etti

Hakkari Sportif Faaliyetler Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Turan Şimlek, kulüp antrenörleri ve Hakkari 2. Lig Kadın Voleybol Takımı sporcuları ile birlikte Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu'yu ziyaret etti

Kaymakam Kumcu  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kulübe başarılar diledi.

Hakkâri Sportif Faaliyetler Yönetim Kurulu Başkanı Turan Şimşek, kulüp antrenörleri ve Hakkâri 2. Lig Kadın Voleybol Sporcuları daha sonra Çukurca Belediye Başkanı Başkanı  Nazmi Demir'i makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Demir de ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkür etti.

Kulüp yönetimi kendilerini kabul eden Kaymakam Kumcu ve Başkan Demirci'ye teşekkür ettiler. 

Hakkâri 2. Lig Kadın Voleybol takım yetkilisi Yasemin Önal, Türkiye’de dezavantajlı illerin başında gelen Hakkari’nin kalkındırılmasında kullanılacak olan en önemli kaynaklar; kültürel ve sosyal faaliyetlere yön verilmesi olduğunu söyledi.

Sporun önemine değinen Önal, "Nüfus verilerine bakıldığında, Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan Hakkâri bu bağlamda ise Gençlere ulaşma noktasında ise spor önemli bir araçtır. Bu noktada spor odaklı kapasitenin geliştirilerek, daha çok gence ulaşma ve onların spor odaklı istihdam edilebilirliği desteklenmelidir.   2017 yılında kurulan Hakkâri Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübünün temel amacı; gençlerin sosyal ve kültürel alanında gelişimlerine katkı sağlamak ve spor alanında kariyer yapmak isteyen sporcuların önüne açmak.  Birçok branşta faal olup altyapımızda çok sayıda sporcumuz bulunmaktadır. Kız ve erkek voleybol takımlarımız ilimizde voleybol sempatisinin artmasında önemli rol oynamıştır. Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligine yükselme başarısı göstereren kulübümüz bunun yanı sıra Kadınlar Bölgesel Liginden 2. Ligde mücadele edecek olan takımımızla birlikte başarı ivmemiz yükselerek, ilimizin sportif faaliyetlerine büyük katkı sağlamıştır." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.