Hakkari İşkur’dan bilgilendirme standı

Hakkari İşkur’dan bilgilendirme standı

Hakkari İŞKUR İl Müdürlüğü, faaliyetlerini vatandaşlara duyurmak için Hakkari Belediyesi önünde bilgilendirme ve kayıt yenileme standı açtı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, İŞKUR’un faaliyetlerini ve hizmetlerini vatandaşlara duyurmak amacıyla Bulvar Caddesi üzerindeki Belediye hizmet binası önünde bilgilendirme standı kurdu. 

İŞKUR Hakkari İl Müdürlüğü görevlisi Merve Karakuş'un başında bulunduğu stantta vatandaşlara iş ve meslek danışmanlığı süreci hakkında bilgi verildi. 

Vatandaşın İŞKUR kaydının kontrol edildiği stantta, iş arama-bulma, eleman talebi, mesleki eğitim, girişimcilik, işe yerleştirme, istihdam garantili kurslar, TYP gibi program ve projelerden faydalanma, işsizlik sigortası maaşı gibi kurumsal hizmetler aktarıldı.

Kurum görevlisi Karakuş, İl merkezi ve ilçelerde tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerine devam edeceklerini belirterek bu kapsamda, üniversite, cezaevi, gençlik spor ve diğer kurumlardaki gençler ile işyerlerinde çalışan gençlere ulaşmak için çalışmalara devam edeceklerini söyledi. 

i3.jpg

i1.jpg

12.jpg

t1-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.