Hakkarili İş İnsanı Karahanlı'dan 1 milyon TL bağış

'Türkiye Tek Yürek' kampanyasında 115,1 milyar liralık bağış rakamına ulaşıldı, 9 milyon adedi aşkın SMS gönderildi. Hakkarili İş İnsanı Aytekin Karahanlı da 1 milyon TL bağış yaptı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki depremin ardından 10 ilde arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor.

'Yüzyılın afeti' olarak adlandırılan depremler Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı.

Depremler için yurt içi ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla gerçekleştirilen ortak yayında "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasında 115,1 milyar liralık bağış rakamına ulaşıldı, 9 milyon adedi aşkın SMS gönderildi.

Hakkarili İş İnsanı Aytekin Karahanlı da bağış kampanyasına 1 Milyon YL destekte bulundu.

Karanhanlı'nın bağışını yine Hakkarili Sanatçı Yılmaz Erdoğan tarafından duyuruldu.

Karahanlılar Şirketler Gurubu Yönetim Kurullu Başkanı Aytekin Karahanlı depremin ilk gününde Van ilinde deprem bölgelerine 10 iş makinası ile 500 adet battaniye desteğinde bulunduklarını belirtti.

Deprem bölgesine destek veren herkese teşekkür eden Karahanlı ayrıca AFAD Hakkari il Müdürlüğü aracılığı 7 adet yük kamyonunu tahsis ettiklerini sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum