Hakkari İl Koordinasyon toplantısı yapıldı

Hakkari 3. dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık başkanlığında gerçekleştirildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Valilik Konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Vali İdris Akbıyık, Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, Durankaya Belde Belediye Başkanı İsmail Demirci, ilçe kaymakamları, DSİ Bölge Müdürü, Karayolları Bölge Müdürü ve İller Bankası Bölge Müdür Vekili ile ve ilgili kurum müdürleri ile katıldı.

3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı için bir araya geldiklerini dile getiren Vali Akbıyık, kentin son yıllarda tarihin en büyük yatırımlarını aldığını söyledi.

Eğitimden alt yapıya, spordan sosyal yardımlara kadar birçok alanda yapılan yatırımların devam ettiğini ifade eden Vali Akbıyık, kentte yaşam standartlarını daha iyi olması için yatırımların devam edeceğini belirtti.

İl, ilçe ve belde belediyeleri ile il özel idaresi sorumluluk bölgesinde son dönemlerin en büyük yatırımlarının yapıldığını kaydeden Vali Akbıyık, proje bedelleri, harcamalar ve projelerin sektörlere göre dağılımı hakkında detaylı bilgi verdi.

Toplantının basına kapalı kısmında il genelinde devam eden yatırımlar ve yapılması planlanan hizmetler görüşüldü.

Kurum yetkilileri de bünyelerinde yapılan yatırımlar ile ilgili sunum yaptı.

Resim

Resim

k2.jpg

 

1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.