Hakkari İl Genel Meclisinin 1 Mayıs mesajı

Hakkari İl Genel Meclisinin 1 Mayıs mesajı

Hakkari İl Genel Meclisi Eş Başkanları Nazmi Coşkun ve Nesibe Gümüşlü 1 Mayıs Emekçiler ile dayanışma günü nedeniyle mesaj yayınladılar.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari İl Genel Meclisinin yeni dönem eş Başksanları Nazmi Coşkun ve Nesibe Gümüşlü 1 Mayıs nedeniyle yayınladıkları mesajda şu ifadelere yer verdiler, "Baskıların, eşitsizliklerin, haksızlıkların ve adaletsizliklerin olmadığı, emeğin sömürülmediği, eşit ve barış dolu bir dünyayı göreceğimiz günlerin umuduyla tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlarız"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.