Hakkari için kar uyarısı

Hakkari için kar uyarısı

Meteoroloji 29 Mart 2023 Çarşamba gününe ilişkin hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre Hakkari ve Şırnak'ın yüksek kesimlerine kar yağışı bekleniyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülke genelinin çok bulutlu, Van ve Iğdır dışında bütün bölgelerin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Bugün ve yarın etkisini sürdürecek olan olumsuz hava şartlarına karşı vatandaşları uyaran Meteoroloji Hakkari ve Şırnak'ta karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar yağışı beklendiği bilgisini paylaştı.

Yağışların kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer yoğun şeklinde olması beklendiği belirtilen uyarıda başta buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar ve tip şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.