Hakkari HDP'den öğrencilere çağrı

Hakkari HDP'den öğrencilere çağrı

HDP Hakkari İl Örgütü bu hafta sonu gerçekleştirilecek üniversite sınavına katılacak ve kalacak yeri olmayan öğrencilerin evlerde ağırlanması için çalışma başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP Hakkari İl Örgütü 18-19 Haziran’da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavına(YKS) Hakkari'de girecek öğrencilerin ve velilerinin misafir edilmesi için çalışma başlatıldığını duyurdu.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Misafirperverliği ile bilenen Hakkâri’nin bu kültürünün devamı ve il dışından gelip barınma sıkıntısı olan öğrencilerimize yardımcı olmak için Halkla ilişkiler komisyonumuzca misafir kabul edecek aileler tespit edilmiştir, dışardan gelen öğrencilerin HDP il binasına gelmeleri veya 0543 277 18 80 – 0537 369 92 99 no’lu telefonlardan iletişime geçmeleri ile öğrenci ve beraberindeki aileleri misafir kabul edecek evlere götürüleceklerdir. Öğrencileri evlerinde misafir edecek ailelere partiniz adına şimdiden teşekkür ederiz. Sınava girecek yarınlarımızın teminatı olan tüm öğrencilere başarılar dileriz." denildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum