Hakkari HDP'den aday adaylık başvurusu açıklaması

Hakkari HDP'den aday adaylık başvurusu açıklaması

HDP Hakkari İl örgütü 28. dönem milletvekili seçimleri için aday adaylık başvuru sürecinin bugün başladığını, son başvuru tarihinin ise 25 Mart olduğunu duyurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

14 Mayıs tarihinde yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde aday gösterilecek isimlerin tespiti için yoğun çalışma yürüten siyasi partiler, milletvekili aday adayları başvurularını almaya devam ediyor.

Halkların Demokratik Partisi Hakkari İl Örgütü de adaylık başvurusu sürecine ilişkin yaptığı açıklamada aday adaylarına çağrıda bulundu.

14 Mayıs Genel Seçimleri için milletvekili aday adayı başvuruları başladığı anımsatılan açıklamada, "Başvurular 17 - 25 Mart tarihleri arasında Van Bölge Aday Adayı Başvuru Komisyonuna başvura kabul edilecektir. Aday Adayları bilgi almak ve başvuru şartlarını öğrenmek için HDP Hakkari İl ve İlçe  örgütlerine 17.03.2023 tarihinden itibaren başvurabilirler.  Mücadelemize gönül verip aday adayı olmak isteyen tüm arkadaşlarımıza “İnşa Gücü Olduğumuzu Gösterelim, Büyük Kazanalım” şiarıyla başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.