Hakkari HDP ve DBP'den Basınla dayanışma yemeği

Hakkari HDP ve DBP'den Basınla dayanışma yemeği

HDP ve DBP Hakkari il örgütleri referandum çalışmaları kapsamında kentte çalışan basın mensupları ile yemekte bir araya geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Öz-Bulgurr King lokantasında erilen yemeğine HDP İleşbaşkanı Metin Besi ile DBP İl Eşbaşkanı Süleyman Kanat ve kentte çalışan yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı. 

İldeki basın mensuplarının sorun ve sıkıntılarını dinleyen parti yöneticileri parti olarak her zaman birlik ve beraberlikten yana olduklarını söylediler.

16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları hakkında da bilgi veren HDP İl Eş Başkanı Metin Besi, HDP ve DBP'nin il genelinde referandum çalışmalarının devam ettiğini hatırlatarak, bundan sonra da köy ve mezralardaki çalışmaların süreceğini söyledi. 

Çalışmalarını sürdürürken basın mensuplarını da yanlarında görmek istediklerini belirten Besi, yemeğe iştirak eden herkese teşekkür etti.

parti-m.jpgdsc_3171.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.