Hakkari HDP ve DBP referendum komisyonu kurdu

Hakkari HDP ve DBP referendum komisyonu kurdu

HDP ve DBP Hakkari il örgütleri demokratik referendum koordinasyonu komisyonu kurduklarını yaptıkları basın açıklamasıyla ilan ettiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Hakkari il örgütleri önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi beklenen referendum için demokratik koordinasyon komisyonu kurduklarını ilan ederek Türkçe ve Kürtçe bir basın açıklması düzenlediler. 

HDP il binasında yapılan basın açıklamasına HDP Eş Başkan Vekili Necmettin Açar, Safiye Tansu, DBP İl Eş Başkanı Süleyman Kanat ve parti yöneticileri katıldı. 

Komisyonun yürüteceği çalışmalar hakkında bilgi veren demokratik referandum komisyonu sözcüsü Necmettin Açar, bugün itibarıyla Hakkari demokrasi bileşenleri olarak önümüzdeki referendum seçimleri için bir koordinasyon komisyonu kurduklarını söyledi. 

Açar," Bu referandum süreci boyunca tüm ilçe, köy ve mahallelerimizde çalışma başlatacağız. Bu referandumla ülkenin geleceği ve ülkenin tüm problemlerinin ana çözümü için tek adam rejimine "Hayır" demokrasiye "Evet" sloganıyla çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız" diye konuştu.

img_2511.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.