Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği, engellileri sevindirdi

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği, engellileri sevindirdi

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği, Hakkari ve Van ilinde engellilere tam donanımlı tekerlekli akülü sandalye ve ortopedik yatak desteğinde bulundu.

Dernek Başkanı Yavuz Başkan Aydoğdu, Van'ın Başkale ilçesi , Hakkari merkez, Hakkari'nin Yüksekova  ve Çukurca ilçelerinde %95 ve %86 özel gereksinimli yürüme engeli olan, Nişan Teymur ,Asiye Yıldız, Berna Atlı,Zilan Yılmaz, Tahir Akgül, Zevahir Güzel ve Abdülmelik Ediş, Gökhan Demirhan isimli özel gereksinimli çocuklar ve yetişkinlere akülü araba , ortopedik hasta yatağı , tekerlekli sandalye ve klozetli sandalye desteğinde bulunduklarını söyledi.

Aydoğdu; 'Hakkari merkez Yüksekova ve Çukurca ilçelerinde ikamet eden yüzde %95 ve %86 özel gereksinimli yetişkin yürüme engelli olan vatandaşlarımıza 3 adet akülü tekerlekli sandalye 2 adet tam donanımlı klozetli sandalye,2 adet tekerlekli sandalye, 1 adet ortopedik hasta yatağı yardımında bulunduklarını ifade eden Aydoğdu, "Bu tür özel gereksinimli çocuklarımız okusun, gezsin, eğlensin ve mutlu olsun diye bu engelsiz yaşam desteklerimiz gün geçtikçe devam edecek. Hakkari gençlik ve engelliler derneği olarak yaşamın her alanında coğrafya tanımak sızın engelleri kaldırmaya devam devam edeceğiz. Derneğimiz Hakkari ve çevresindeki bütün engelli ailelere ulaşmaya devam edecektir.

Engelli ve aileleri ise tek hayalinin akülü sandalye , donanımlı klozetli ve hasta yatağı olduğunu ifade ederek kendilerine her konuda yardım elini uzatan Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneğine teşekkür ettiler. 

1-047.jpeg

sans-titre-1-008.jpg


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.