Hakkari Gençlik Merkezi Bölge Şampiyonu

Hakkari Gençlik Merkezi Bölge Şampiyonu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 2017 Gençlik Merkezleri Arası Tiyatro Yarışması Hakkari İl Birincisi, Fatma Aliye Mesleki Teknik Lisesi bir ilke imza atarak bölge birincisi oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yarışma ile ilgili açıklamada bulunan Gençlik merkezi müdürü Fahri Güldal “Hayallerini Sahneye Taşı” sloganı ile Hakkari etabında Tiyatro, Müzik ve Şiir dalında yarışmalar yapıp bu dallarda il birincisi olan gençlerimizi, Malatya ilinde yapılacak Doğu Anadolu Bölge Finali için bütün ekip olarak emek ve çaba sarfederek hazırlıklarımızı yaptık.

Güldal, Malatya ilinde yapılan Bölge Finalinde Şiir ve Müzik dalında da gençlerimiz takdir edecek performans sergilenmişlerdir. Her türlü teknik  malzeme ve ihtiyaçları karşılanan  Tiyatro topluluğumuz Fatma Aliye Hanım Tekniki ve Mesleki Anadolu Lisesi Tiyatro  Eğitmenimiz Rasim İhtiyatoğlu başkanlığında Okul Öğretmenleri, teknik ekip ve idari kadro eşliğinde "Bekar Erkekler Timi" adlı oyunla sahne alarak yarışmada 1.olup  ilimize tarihinde ilk defa bu başarıyı bu mutluluğu tattırmışlardır.

 'İlimizdeki gençlere imkan verildiği zaman ne kadar yetenekli olduklarını bu başarıyla tekrar  kanıtlamış olduklarını ifade eden Güldal, ayrıca bu başarıda emeği geçen başta  Fatma Aliye Hanım Tekniki ve Mesleki Anadolu Lisesi okul idaresi ve öğretmenlerine, Tiyatro ekibine bu zahmetli yolda varlığıyla bizleri onura eden Valimiz Sayın Cüneyit Orhan Toprak Beyfendiye,  her türlü maddi ve manevi desteği eksik etmeyen il müdürümüz Reşit GÜLDAL ve ilimize geldiği günden beri sosyal ve sportif açıdan sunduğu hizmetlerle hep yanımızda olan il Milli Eğitim Müdürümüz Veysel Durgun’a teşekkür ediyorum; diyerek Tiyatro topluluğumuz  Mayıs ayında Ankara da yapılacak Türkiye finallerine katılacağını belirtti.

17690184_1564424146904000_1998226652_n.jpg17792517_1564423810237367_2073977781_n.jpg5(1).jpg2-026.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.