Hakkari Gazeteciler Cemiyetinden Bayram mesajı

Hakkari Gazeteciler Cemiyetinden Bayram mesajı

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Gazeteciler Cemiyetince Ramazan Bayramı dolayısı ile paylaşılan mesajda bayramın başta Hakkari halkı olmak üzere bütün İslam alemi için hayırlara vesile olması temennisinde bulunuldu.

HGC mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Bereket ikliminin yayıldığı Ramazan ayının ardından Bayram'a kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bayramda büyüklerimizin ellerinden öpemiyor, küçüklerimizi kucaklayamıyor olsak da bizi biz yapan değerlere daha sıkı sarılmalıyız. Koronavirüs nedeniyle zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu bayramın tüm insanlığa huzur, mutluluk ve hoşgörü getirmesi dileğiyle, başta Hakkari halkı olmak üzere Türkiye halklarının  ve İslam Aleminin bayramını kutlar, size ve ailenize esenlikler dileriz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.