Hakkari Evde sağlık birimi, Kar Kış dinlemiyor

Hakkari İl Sağlık Müdürlüğünce yürütülen çalışma kapsamında sağlık ekipleri, evde sağlık hizmeti alan 374 hastayı ziyaret ederek durumlarını daha yakından takip ediyor.

 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi Uğur Can Kara ile Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Yaşar Tanyürek, bu çerçevede eşlik ettikleri evde sağlık hizmetleri ekipleriyle  Keklikpınar ve Sümbül Mahallesi'ndeki hastaları ziyaret etti. Burada hastalarla yakından ilgilenen Başhekim Kara, onların durumları hakkında bilgi alırken beraberindeki sağlık personelleri de hastaların kontrollerini yaptı.


Hakkari genelindeki evde sağlık hizmete gören 374 hastanın durumlarını ve koşullarını yakından görmek için ziyaretlerde bulunduklarını belirten Başhekim Uğur Can kara, 7 gün 24 saat bu hizmeti verdiklerini söyledi.

 Kara, "Evde sağlık hizmetiyle ilgili doktorlarımız 7 gün 24 saat bu hizmeti veriyor. Bu hizmetlerden yararlanan 374 hastamız var. Bir hastamızı tedavi ihtiyacı olduğunda bunu evde karşılıyoruz. Bugün de onlarla bir arada bulunmaktan ve dertleşmekten mutlu olduk. İl Sağlık Müdürlüğü ve hastane olarak her zaman bütün hastalarımızın yanındayız. Olumsuz hava koşulları olabilir ama biz hastalara hizmet vermekle yükümlüyüz. Evde Sağlık Hizmetleri araçlarımız olumsuz hava koşullarına uygun şekilde dizayn edilmiştir. Biz de bu hizmeti aralıksız sunuyoruz." 

03.jpg

01.jpg

05.jpg

06.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.