Hakkari DEVA Partisinde belediye başkan adayı açıklaması

Hakkari DEVA Partisinde belediye başkan adayı açıklaması

DEVA Partisi Hakkari Kurucu İl Başkanı İbrahim Piruzbeyoğlu, belediye başkan adayı ile ilgili açıklamada yaptı.

Başkan Piruzbeyoğlu açıklamasında Hakkari DEVA Partisi olarak Hakkari İl Merkezinde Belediye Başkanlığı  adaylık yarışına Mirza Özbeg ile katılacaklarını söyledi.

Piruzbeyğolu açıklamasının devamında şunları kaydetti.

''DEVA Partisi; sosyal refah, adalet, fırsat eşitliği, insani çalışma koşulları, doğa ve çevrenin korunması, temel kamu hizmetlerinin eşit şekilde sunulması gibi ilkelere bağlı kalarak politikalar üreten, gösteriş ve şaşadan uzak, her ferde vatandaşlığını hissettirecek hassasiyeti taşıyan bir parti olarak huzurunuzdadır. Genç ve dinamik adayımız Mirza Özbeg ile Hakkari'mizin geleceğine yenilik, değişim ve hizmet vermeye samimi bir şekilde talibiz. Adayımız eğitimcidir. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Hakkari'nin bütün sorunlarına vakıftır. Her alanda plan, proje ve pratikte çözüm üreten bir ekibe sahiptir. Smimiyetle şunu ifade edebilirim ki, layık gördüğünüz takdirde kısa vadede Hakkari'mizin rahat bir nefes alacağını, örnek bir şehir olarak ön plana çıkacağını göreceksiniz. Eğer sizler güçlü ve kuvvetliden yana değil de kendinizden, neslinizin geleceğinden yana bir adım atmak istiyorsanız, zincirleri kırmak istiyorsanız 31 Mart 2024 seçimlerinde oyunuzu DEVA Partisinden yana kullanınız. Vatandaşlarımızın kararlılığı bütün oyunları bozacak kudrettedir. Güvenli, eşit, adil ve refah yarınlarda buluşmak üzere; Hepinize selam, sevgi ve saygılarımı sunarım."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum