Hakkari Derneğinden 'Piknik' teşekkürü

Hakkari Derneğinden 'Piknik' teşekkürü

İzmir Hakkarililer Derneği (İZ.HAK-DER) Yönetim Kurulu Başkanı Lezgin Önal hafta sonu Buca'da düzenledikleri piknik etkinliğine katılan Hakkarililere teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İzmir ilinde faaliyet gösteren İzmir Hakkarililer Derneği (İZ.HAK-DER) 12 Haziran günü Buca'da piknik şöleni düzenledi. Kentte bulunan Hakkarililerin yoğun ilgi gösterdiği şölen renkli görüntülere sahne oldu. 

İZ.HAK-DER Yönetim Kurulu Başkanı Lezgin Önal, birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma amacıyla geçen pazar dernek olarak düzenledikleri piknik etkinliğine katılım sağlayan Hakkarililer ve dostlarına teşekkür etti. 

Önal mesajında şu ifadelere yer verdi: "İzmir ve Ege bölgesinde yaşayan Hakkarili hemşehrilerimizi bir araya getirmek için düzenlemiş olduğumuz şölene göstermiş olduğunuz ilgi ve asil duygularla yanımızda oluşunuz bizleri onurlandırmıştır.  Hava muhalefetine rağmen bu sıkıntılı süreçte maddi ve manevi desteklerinizden dolayı yönetim kurulu adına teşekkür eder şükranlarımızı sunuyoruz. Ne kadar gururlansak da azdır. Asiller değişmez. şiarı ile kadim kentin asil insanları birlik ve beraberliğimizi gördükçe Hakkarililer dünyanın her yerinde şartlar ne olursa olsun biz varız, biz buradayız, biz birlikteyiz mesajını tüm insanlarımıza gösterdik. Bu zor süreçte göstermiş olduğunuz dayanışma, kardeşlik, birlik ve beraberlikten dolayı emeği geçen herkese tekrardan teşekkürlerimizi şükranlarımızı saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Ayrıca bu şölenimizde büyük emekleri geçen yönetim kurulu üyemiz ve Başkan Yardımcımız İdris Bey, her halükarda  derneğimize katkı ve emek sunan Levent Beye, Ali Beye evvelki dönem dernek başkanımız Şemsettin Beye, Hamdi Beye, onursal başkanımız Fazıl Beye, mekan sahibi fedakar ve özveri ve çok önemli desteği olan bir önceki dönem dernek başkanımız Behcet Beye, üniversite öğrencilerimize, gönül birliğiyle katılım sağlayan diğer misafirlerimize, sivil toplum kuruluşlarına, siyasi partilere, Hakkarili derleme ustası ve Stranbej Sadık Kahraman, Hakkari edebiyatında örnekler ve stranlarla aramızda piknik şölenimize yaptığı katkılarla herkese saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.