Hakkari Defterdarı Ramazan Özdemir göreve başladı

Hakkari Defterdarı Ramazan Özdemir göreve başladı

Hakkari İl Defterdarlığına atanan Ramazan Özdemir görevine başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş ile Genel Sekreter Zeki Dara, Hakkari’ye yeni atanan İl Defterdarı Ramazan Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Defterdar Ramazan Özdemir ile bir süre görüşerek sohbet eden HGC Başkanı Taş, kurum hakkında bilgiler alarak Defterdar Özdemir’e hayırlı olsun temennisinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Defterdar Ramazan Özdemir ise ziyaretlerinden dolayı HGC Başkanı Hakan Taş ile Genel Sekreter Zeki Dara’ya teşekkür etti.

Afyonkarahisarlı olan Defterdar Ramazan Özdemir Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve idari bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur.

Memuriyete Şanlıurfa'da başlamış ve Bakanlığımız Taşra teşkilatında sırasıyla Ankara, Afyon, Muş, Isparta, Erzurum, Kütahya, Sakarya, Kocaeli'de görev yaptıktan sonra, 09 Nisan tarihinde Cumhurbaşkanlığı kararı ile Hakkari Defterdarı olarak atandı.

Defterdar Özdemir evli ve üç çocuk babasıdır.

whatsapp-image-2022-05-30-at-21-47-58.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.