Hakkari caddeleri tazyikli suyla yıkandı

Hakkari caddeleri tazyikli suyla yıkandı

Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından Gulazüryan sosyal tesis çevresi ile kentin değişik noktalarındaki caddeler tazyikli suyla yıkandı.

Sıcakların her geçen gün arttığı Hakkari'de, araçların geride bıraktığı tuzdan vatandaşların rahatsız olmaması için belediye ekipleri harekete geçti.

İtfaiye müdürlüğü ekipleri, Merzan Mahallesi Gulazüryan sosyal tesis yolu ile kentin bazı noktaları olduğu gibi Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Tekser TOKİ konutlarındaki blokların önündeki yol tazyikli suyla yıkadı.

Bir taraftan orta refüjler ortasında kalan ağaçları sulayan itfaiye ekibi değer taraftan ise geceli ve gündüzlü olarak kentin yollarını düzenli bir şekilde tazyikli suyla yıkaması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. 

2-666.jpg3-516.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum