Hakkari Belediyesinden çevre temizliği!

Hakkari Belediyesinden çevre temizliği!

Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik Müdürlüğü ekipleri, Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan şehir girişini çöplerden arındırdı.

Çevre kirliliğinin  önlenmesi amacı ile aynı zamanda şehrin girişi olması münasebetiyle karayolu kenarına atılan çöplerin kent görünümünü bozması üzerine belediye ekipleri harekete geçti.

Sabah saatlerinde şehir girişindeki çöpler ekipler tarafından büyük bir titizlikle temizlendi. Hakkari-Van karayolu üzerindeki Depin bölgesinde vatandaşların hijyenik bir ortamda piknik yapılabilmesi için kamelya çevreleri çöplerden arındırıldı.

Yolda geçen vatandaşlar herkesin çevreye sahip çıkması gerektiğini belirterek, çöplerin yol kenarına değil çöp noktalarına bırakması ifade ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.