Hakkari Belediyesinden Bank çalışması

Hakkari Belediyesinden Bank çalışması

Hakkari Belediyesi ilkbahar mevsimiyle beraber hizmet atağına geçti. Belediye tarafından yapılan çalışma ile şehrin değişik cadde ve sokaklarına çok sayıda bank kuruldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kentin bir çok caddesinde yapılan çalışma ile vatandaşlara cafe ve benzeri yerler dışında alternatif dinlenme yeri sağlanmış oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin desteği ile getirilen banklar Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışan kadın ve erkek personeller tarafından araçlardan indirilip belirlenen noktalara kuruldu.

Bankların kentin değişik noktalarına kurulması vatandaşlar tarafından olumlu karşılanırken, okulların bahçelerine de bankların kurulması öngörülüyor.

unnamed-(2)-048.jpgunnamed-(1)-060.jpgunnamed-021.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum