Hakkari belediyesinden bahar temizliği

Hakkari belediyesinden bahar temizliği

Hakkari Belediyesi, kar yağışlarıyla birlikte yoğun geçen kış mevsiminin ardından cadde, sokak ve okul çevrelerinde bahar temizliğine başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar yağışlarının bitmesi ile birlikte mahallerdeki cadde ve sokaklarda ortaya çıkan çöp ve kömür külleri temizlenmeye başlandı.

Dağgöl Mahallesi Şehit Selahattin İlköğretim Okulu karşısında bulunan yol arkasında bulunan çöp konteynırlarına bırakılması gereken çöplerin okun istinat duvarı arkasına rastgele atılması tepkilere neden oldu. Belediye ekipleri sabahın ilk saatlerinden itibaren okulun arkasındaki çöpleri büyük bir titizlikle temizlediler. İstinat duvarı arkasında yaklaşık bir ton çöp çıkartıldı.

Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri  “Kış mevsiminin bitmesiyle birlikte ana caddelerimizde oluşan çamur, tozlanma, kirlenmelerden dolayı cadde ve sokaklarımızda yıkama çalışmalarına başladık. Aynı zamanda ilçe merkezi ve mahallelerde de mıntıka temizliği çalışmaları devam ediyor. Lütfen çöplerinizi belirlenen saatlerde çöp noktalarına atınız. Halk sağlığını tehlikeye atabilecek olumsuzlukları önlemek amacıyla bu çalışmalarımız tüm mahallelerimizde devam edecek” denildi. 

hakkari-belediyesinden-bahar-temizligi-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.