Hakkâri Belediyesi personel alımı 2023

Hakkâri Belediyesi personel alımı 2023

Hakkâri Belediyesi, yayınladığı ilanla çok sayıda personel alacağını duyurdu. Peki başvuru şartları neler, başvurular nasıl yapılacak? İşte kadro dağılımı, başvuru adresi ve ayrıntılar.

Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlar, Zimmet, İrtikap, Rüşvet, Hırsızlık, Dolandırıcılık, Sahtecilik, Görevi kötüye kullanma, Hileli iflas, İhaleye fesat karıştırma,

Edinim ifasına fesat karıştırma, Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama veya Kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamak.

HAKKÂRİ BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU 2023

Hakkâri Belediyesi tarafından alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 27 Mart 2023 tarihine kadar Hakkari Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapanbilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
12 Yorum