Hakkari Belediyesi ekipleri gece mesaisinde

Hakkari Belediyesi ekipleri gece mesaisinde

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri okullar bölgesinde ana şebekede meydan gelen arızayı gece saatlerindeki müdahale ile giderdi.

Merzan Mahallesi okullar bölgesinin içme suyu ihtiyacını karşılayan 140'lik ana şebekede arıza meydana geldi.

Okullar Bölgesinde ana şebekede meydana gelen arıza Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu giderildi.

Bölgedeki okul ve pansiyonlardaki öğrencilerin mağdur olmaması için belediye ekipleri harekete geçti. Yapılan geceli gündüzlü çalışmalar sonucunda okullar bölgesindeki su arızası gece yarısı giderilerek, bölgeye yeniden su verildi.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Eş Başkanları Mehmet Sıddık Akış ve Viyan Tekçe, gece geç saatlere kadar su arızası ile uğraşan ve arızayı gideren belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

Belediye ekiplerini kentin 6 değişik noktasında meydana gelen su arızası ile mücadele çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.