Hakkari belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Hakkari belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’in talimatlarıyla Belediye araç filosunu güçlendirdi.

Hakkari Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcı Tayyar Emre Mahmutoğlu, kentte ücretsiz toplu taşıma hizmeti veren sürücülerle bir araya geldi.

Hakkari eski belediye hizmet binası önünde M plakalı minibüslerin şoför ve sahipleri sorunlarını dinleyen Mahmutoğlu minibüslerin yükünü hafifletmek için 6 yeni aracın ilave edildiğini söyledi.

Ücretsiz toplu taşıma araçlarının hizmet vermesi birlikte hem vatandaş hem de araç sahipleri arasından küçük sorunların yaşadığını ifade eden Mahmutoğlu, bu sorunların kısa sürede aşılacağını belirtti.

Yeni alınan 6 aracın 2’sinin KYK Yurdu ve Hakkari Üniversitesi arasından çalışacağını kaydeden Mahmutoğlu diğer 4 aracın ise yoğunluğun yaşandığı mahallelere ve güzergahlarda çalışacağını belirtti.

Mahmutoğlu, uygulamanın Hakkari’de tek olması beraberinde oluşan sorunların kısa sürede çözüleceğini ve mobil uygulama  ile işleyişin  daha düzenli hale geleceği hatırlattı.

Görüşmede  Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan ve toplu taşıma esnafı yer aldı.

img-8548.JPGimg-8556.JPGimg-8562.JPGimg-8560.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum